Wilt u weten wat we voor uw situatie kunnen betekenen?

img_teaser_contactNeem dan contact met ons op via het contactformulier of via +32 3 820 11 40

Operational Excellence

P&J Benedict Operational Excellence plaatst actief personeel en is gespecialiseerd in het detacheren van professionelen. We bieden snelle, flexibele oplossingen aan voor werkzoekenden en bedrijven. Dit segment is actief in het rekruteren en detacheren van ervaren professionelen in Telecom en ICT. Om onze marktpositie te versterken zijn de brandnamen Telecom@Work en Anytech sterk gelinkt aan P&J Benedict.Wij werken intern met onze eigen bezetting die als consultants voor ICT en Telecom projecten worden ingezet. Onze services focussen zich op de bemanning van ICT en Telecom projecten. We bieden flexibele oplossingen aan zoals: Try & Buy, tijdelijke plaatsing voor 1 dag per week tot 5 dagen per week, korte- en langetermijnsconsulting.

 We bieden services die niet alleen gebaseerd zijn op de tijd (aantal dagen) gespendeerd bij de klant, maar bieden ook diensten aan gebaseerd op de deliverables, waarbij verantwoordelijkheden worden opgenomen in samenspraak met de consultants. We bieden ook ‘dedicated services’ waarbij onze klanten betalen voor het geleverde werk en niet voor de gespendeerde tijd. We hebben een interne verkoopsdienst opgezet die gespecialiseerd is in Operational Excellence met een zeer snelle reactie response tijd om de behoeften van onze klanten efficiënt te beantwoorden.

Onze hoofdcompetenties zijn:

ICT: Infrastructuur, Security, Ontwikkeling, Business analyses en consulting, project management

Telecom: VoIP, Telefonie, …

P&J BENEDICT Operational Excellence profileert zich als een HR platform.

Wij geven onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen als mens en als professional. Wij bieden gespecialiseerde opleidingen aan, uitdagende projecten en begeleiden hun persoonlijke carrièrevisie. Al deze inspanningen resulteren in een duidelijke visie naar de toekomst en dus ook in tevreden mensen.

Wij kennen onze klanten!  

Van staffing solutions tot project solutions. Van strategische tot operationele oplossingen. Wij denken mee met onze klanten en laten onze kennis en ervaring los op hun noden. Onze drijfveren zijn service, kwaliteit en expertise. Wij hanteren correcte tarieven en geloven sterk in langdurige relaties met onze klanten én onze medewerkers.

 
 
           

Industriepark-West 75  I  9100 Sint-Niklaas - Belgium  I  info@pjbenedict.be I  T +32 3 820 11 40  I  F +32 3 820 11 41